mandag, mars 23, 2009

Jakten på en ny...

Å kjøpe gardiner er omtrent som en sesong med Idol.

Man starter med de innledende rundene. Går fra butikk til butikk for å finne de som har potensiale til å bli noe stort. Noen er for små (sorry, du synger bra altså, du bare passer ikke helt inn i dette konseptet lissom), mens andre bare er stygge (du synger rett og slett ikke fint). Juryen har et vagt bilde av stjernen, men er åpne for det meste.

Etter de innledende rundene er det semifinalene. Nå gjelder det å sortere ut de som er bra fra de som bare er godkjent. Noen seiler allerede opp som favoritter (som oftest fordi de er billige), mens andre blir avvist fordi de ikke passer inn med Interiøret (du er bare sinnsykt vanskelig å jobbe med lissom).

Så er det finalene. Juryen vet at det ikke lenger er de som har makten, men ser allikevel sitt snitt til å komme med krasse kommentarer (de stripene kledte du ikke). Publikum er heller ikke nådige i sine tilbakemeldinger (hun er alt for gjennomsiktig lissom). En etter en faller finalistene fra.

Til slutt er det superfinalen.
Denne gangen sto det mellom Lisa Sandfarget og Eline Grå. Lisa Sandfarget hadde vært populær fra dag en, men i tiden mellom den siste finalen og superfinalen hadde Eline Grå seilt opp som publikumsfavoritt. Nå kunne hva som helst skje. I det ene øyeblikket ledet Eline, i det neste ledet Lisa.
Plutselig stakk Lisa Beige seg fram og krevde oppmerksomhet. Hun ville ha en forklaring på hvorfor hun ble vraket i den siste finalen. Aller helst ville hun ha en plass i superfinalen. Et par minutter så det ut som om det kom til å bli tre finalister i steden for to, men da ble heldigvis juryen irritert og kastet henne ut.
Etter noen nervepirrende minutter til, gikk Lisa Sandfarget av med seieren! Hennes samspill med Interiøret kombinert med det naturlige utseende (og det litte ekstra) gjorde at både publikum og juryen var trygg på at hun var en verdig vinner.




Desverre er det jo slik at veldig få Idolkarrierer varer særlig lenge. Lisa Sandfarget sin popularitet varte omtrent en halvtime. Det viste seg nemlig at juryen hadde vært litt slepphendt med målebåndet, og at Lisa kom til kort. Det vil si til smalt. En Idolvinner er ikke mye å ha på hvis hun ikke en gang klarer å dekke vinduskarmene...

5 kommentarer:

kjetil sa...

hehe, jeg ville stemt på den med den breieste, feiteste stemmen ;)

Anette sa...

D ska jammen ikkje vær lett å finna ein god idolvinnar!
Stå på! Spent på di endelige bildene (jepp, forvente bilder) av di gardinene du t slutt kjøbe :)

Anonym sa...

HAHA! Eg ler meg nesten ihjel.. Du er herlig!

Cathrin sa...

hjelpes... du likne merr på mor di enn du vil innrømma marit.. heldigvis vurderte du isje servicen te personalet(?)

Torill sa...

*knis*
Herlig innlegg :)