tirsdag, desember 04, 2007

Mariah Carey synger julen inn i vår stue. Det samme kommer snart Josh Groban og N´sync til å gjøre. I vinduet har vi tre appelsiner, en trekantet lysestake og snart en gullfarget stjerne. Vi har plutselig to adventslysestaker, og slik kommer det nok til å fortsette. Hvorfor er det så mange versjoner av adventslystenningssangene, og hvilken er den ekte? 
Hvis vi vil ha en felles julemiddag før vi flytter hjem for ferien, må vi ha både pinnekjøtt og ribbe for at alle skal bli fornøyd. Jul i Skomakergata, Love Actually og Narnia har allerede gjort sitt inntog og samlet (mer eller mindre) hele heimen foran skjermen. Vi har ennå ikke begynt med pakkekalender.

Det sies at julen er en tid som samler mennesker. Hvis det er tilfellet, er advent den tiden man må inngå kompromisser...

6 kommentarer:

Ane sa...

amen!

kjetil sa...

ja! enig med deg marit.. spiste forresten pinnekjøtt på søndag. Gutta jeg jobber for for tiden (militæret) tenkte at det kunne være en fin ting å servere til middag. og det var det, men planene om å forbli "jomfru" til julaften gikk i vasken. jaja:)
heia love actually. romantikk på boks.. nam

Marit sa...

Er jeg den eneste som ikke synes at Love Actually er så bra?

Susanne sa...

Jepp, du e nok d...:P

Ole Severin sa...

Eg tror love actually e bra utifra kem du ser an med.. Hvis du har sett an med ane og susanne e eg ikje overraska:)
Bare gled deg, snart komme vel HSM2 og på skjermen, pluss mange andre "godbiter".
Ellers verdt å merke seg at me for øyeblikket har en muse cd på budget (59,90) og en på nice price (89,90). Bare ta turen!

Småen sa...

Hehe.. Tips: Gift deg, vent någen år og se filmen omigjen;)

Og forresten så har de ganske bra julemusikk på nettradio, bare å kople til anlegget!

Har dåkk juleferi' nå? Eg får på tirsdag kl 12.